MIKSI TILATA HODARIFILLARI catering?

✅ Hodarikoju on hauska ohjelmanumero

Tulemme tilaisuuteesi itse valmistetun tyylikkään hodarikojun kanssa. Se itsessään on jo hauska ja mieleenjäävä ohjelmanumeron, mikä rikkoo jään ja tuo ihmiset yhteen juhlissa kuin juhlissa. Ystävälliset kokkimme valmistavat ja tarjoilevat kojusta hodareita vieraillesi suoraan tilauksesta. 

✅ Universumin parhaat hodarit

Makuvaihtoehdot miellyttävät kaikkia, eikä erityisruokavaliotkaan tuota meille ongelmia. Voitte valita eri makuvaihtoehtoja, jotka sopivat parhaiten tilaisuuteenne. Saatavilla myös salaatteja ja jälkiruokia, jotka täydentävät kokonaisuutta. Listalta löytyy muun muuassa. New York, Boston ja Helsinki -hodarit. 

✅ Sopii kaikkiin tilaisuuksiin

Olipa kyseessä sitten iso tai pieni tapahtuma, juhlat tai yrityksen edustustilaisuus, hoidamme tarjoilut näyttävästi. Olemme olleet ihan kaiken tyyppisissä tilaisuuksissa aina 15 henkilön 1-vuosissynttäreistä 1300 henkilön yritystilaisuuteen. 

✅ LAADUKAS KOKONAISUUS

Laadun takeena on pitkä kokemus, sadat tyytyväiset asiakkaat ja +250.000 premium-hodarin tekeminen erilaisissa yritys- ja yksityisjuhlissa. Panostamme raaka-aineisiin ja erityisen hyvään asiakaspalveluun. Lue asiakaskokemuksia tästä.

✅ Helppo toteutus

Tilaaminen on helppoa – päätä ajankohta, pyydä tarjous ja jätä loput meille. Tuomme kaiken tarvittavan mukana ja viemme lähtiessä pois. Hodarikojumme on suunniteltu niin, että sen saa helposti ovista sisään, sisätiloihin ja se mahtuu myös hisseihin.

Jätä tarjouspyyntö tästä!

Nimesi

Puhelinnumerosi

Sähköpostiosoitteesi

Henkilömäärä

Päivämäärä

Kellonaika ja paikka

Kerro tarkemmin tilaisuudestanne