Catering

Premimum

Hotdog Catering

 

Laadukkaita premium-hodareita ja erinomaista asiakaspalvelua

Olipa kyseessä sitten iso tai pieni tapahtuma, juhlat tai yrityksen edustustilaisuus, hoidamme premium-hodaritarjoilut näyttävästi. Panostamme laatuun ja erityisen hyvään asiakaspalveluun. Laadun takeena on parhaat raaka-aineet ja satojen catering-keikkojen ja kymmenien tuhansien premium-hodarien tekeminen niin yritys- kuin yksityisjuhlissa. Teemme jatkuvaa yhteistyötä satojen asiakkaiden kanssa.

Kätevä avaimet käteen -ratkaisu

Hodarifillarin tilaaminen juhliin on helppoa! Konsepti on hauska, nykyaikainen ja mieleenjäävä. Hodarifillari sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin kuin nakki hodariin. Makuvaihtoehdot miellyttävät kaikkia, eikä erityisruokavaliotkaan tuota ongelmia. Premium-hodari on helppo syödä seurustellessa ja rikkoo jään juhlissa kuin juhlissa. Päätä ajankohta ja jätä loput meille.

Hodarifillari Cateringin sisältö

Tulemme tilaisuuteen tyylikkään hodarikojumme kanssa, joka itsessään on jo ohjelmanumeron, mikä rikkoo jään juhlissa kuin juhlissa. Ystävälliset kokkimme valmistavat ja tarjoilevat kojusta hodareita vieraille suoraan tilauksesta. Voitte valita eri makuvaihtoehtoja, jotka sopivat parhaiten tilaisuuteenne. Tuomme kaiken tarvittavan mukana ja viemme lähtiessä pois. Premium-hodarien lisäksi on saatavilla laaja valikoima lisukkeita, jotka sopivat mainiosti premium-hodarien kanssa. Tilaa catering-palvelumme juhliisi tai muuten vaan. Hodari sopii jokaiseen tilanteeseen ja maistuu kaikille vauvasta vaariin!

Pyydä tarjous!

Olemme teihin yhteydessä nopeasti tarjouksen kera!

 

 

Nimesi

Puhelinnumerosi

Sähköpostiosoitteesi

Henkilömäärä

Päivämäärä

Ajankohta ja sijainti

Kerro tarkemmin tilaisuudestanne