Catering

Premimum

Hotdog Catering

miksi tilata hodarifillari?

1. Laadukas kokonaisuus

Tavoitteemme on aina ylittää odotukset – panostamme ruoan laatuun ja erityisen hyvään asiakaspalveluun. Laadun takeena on sadat tyytyväiset asiakkaat ja satojen tuhansien premium-hodarien tekeminen yritys- ja yksityisjuhlissa. Teemme jatkuvaa yhteistyötä yli sadan yrityksen kanssa.

2. Sopii kaikkiin tilaisuuksiin

Olipa kyseessä sitten iso tai pieni tapahtuma, juhlat tai yrityksen edustustilaisuus, hoidamme premium-hodaritarjoilut näyttävästi kymmenen hengen tilaisuuksista jopa yli tuhannen henkilön tilaisuuksiin.

3. Helppo avaimet käteen -ratkaisu

Tilaaminen on helppoa – päätä ajankohta, pyydä tarjous ja jätä loput meille. Tuomme kaiken tarvittavan mukana ja viemme lähtiessä pois. Hodarikoju on suunniteltu niin, että sen saa sisätiloihin ja mahtuu hisseihin.

4. Hodarikoju on hauska ohjelmanumero

Tulemme tilaisuuteen tyylikkään hodarikojun kanssa! Hodarikoju itsessään on jo hauska ohjelmanumeron, mikä rikkoo jään ja tuo ihmiset yhteen juhlissa kuin juhlissa. Ystävälliset kokkimme valmistavat ja tarjoilevat kojusta hodareita vieraille suoraan tilauksesta.

5. Maistuu kaikille vauvasta vaariin

Makuvaihtoehdot miellyttävät kaikkia, eikä erityisruokavaliotkaan tuota ongelmia. Voitte valita eri makuvaihtoehtoja, jotka sopivat parhaiten tilaisuuteenne. Premium-hodarien lisäksi on saatavilla valikoima lisukkeita, salaatteja ja jälkiruokia, jotka täydentävät mainiosti kokonaisuutta.

Premium-hodari sopii joka tilanteeseen ja maistuu kaikille vauvasta vaariin!

Pyydä tarjous tästä

Olemme teihin yhteydessä nopeasti tarjouksen kera!

Nimesi

Puhelinnumerosi

Sähköpostiosoitteesi

Henkilömäärä

Päivämäärä

Ajankohta ja sijainti

Kerro tarkemmin tilaisuudestanne