Catering

Laadukas

Catering

Palvelumme

Hodarifillarin voi tilata yritystilaisuuteen tai yksityisjuhliin tekemään premium-hodareita – myös yli 500 henkilön tilaisuudet!
Catering-palvelumme toimii Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Raasepori, Turku, Tampere -akselilla. Suuret tilaisuudet kaikkialla Suomessa.

🎂 Syntymäpäiville

👔 Yritystilaisuuksiin

🏡 Taloyhtiön juhliin

🎉 Tupaantulijaisiin

🙌 Messuosastolle

🎫 Promootioihin

🎅 Pikkujouluihin

🎊 Tapahtumiin

🌭 toimistolle

🌞 Kesäjuhliin

🏠 Avajaisiin

👶 Ristiäisiin


MIKSI HODARIFILLARI?

Arman Alizadin sanoin: ”BOOM, nää on ihan älyttömän hyviä hodareita.”

Premium hodarit

Hodarifillarin premium-hodarit maistuvat kaikille vauvasta vaariin. Listalta löytyy teemahodarit maailmalta, kuten New York, Boston ja Helsinki -hodarit. Kasvis ja gluteeniton premium-hodari on myös valikoimassa.

ohjelmanumero

Kokkimme tulee tilaisuuteen tyylikkään hodarikojun kanssa. Se jo itsessään on mieleenjäävä ohjelmanumero, mikä rikkoo jään ja tuo ihmiset yhteen. Kokonaisuus todistetusti toimii kuin taika kaikenlaisissa tilaisuuksissa.

Kaikkiin tilaisuuksiin

Olipa kyseessä sitten iso tai pieni tapahtuma, juhlat tai yrityksen edustustilaisuus, hoidamme tarjoilut näyttävästi. Premium-hodarit lisukkeineen on helppo syödä käsin vieraiden kanssa seurustellessa. 

YSTÄVÄLLINEN palvelu

Hodariartistimme palvelevat sinua ja vieraitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteemme on, että jokaisen ihmisen päivä on parempi, kun on käynyt hodarikojullamme.

Tilaaminen on helppoa

Palvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella, eli pääset helpolla kun tilaat meidän palvelun. Olemme kehittäneet prosessin, joka tekee järjestelyistä helpot ja suoraviivaiset.

COVID-19 TURVALLISUUS

Hodarifillarin tarjoilut on turvallinen vaihtoehto kaikissa olosuhteissa. Buffetin sijaan kaikki ruoka tehdään vieraille valmiina yksittäisinä annoksina.haluatko tarjouksen?

Täytä lomake, niin olemme sinuun nopeasti yhteydessä tarjouksen kanssa!

Tai ota yhteyttä catering@hodarifillari.fi / soita 0408403438

Nimesi

Puhelinnumerosi

Sähköpostiosoitteesi

Henkilömäärä

Päivämäärä

Kellonaika ja paikka

Lisätietoja