Catering

Laadukas

Catering

Palvelumme

Hodarifillarin voi tilata yritystilaisuuteen tai yksityisjuhliin tekemään premium-hodareita – myös yli 500 henkilön tilaisuudet!
Catering-palvelumme toimii Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Raasepori, Turku, Tampere -akselilla. Suuret tilaisuudet kaikkialla Suomessa.

🎂 Syntymäpäiville

👔 Yritystilaisuuksiin

🏡 Taloyhtiön juhliin

🎉 Tupaantulijaisiin

🙌 Messuosastolle

🎫 Promootioihin

🎅 Pikkujouluihin

🎊 Tapahtumiin

🌭 toimistolle

🌞 Kesäjuhliin

🏠 Avajaisiin

👶 Ristiäisiin


MIKSI HODARIFILLARI?

Arman Alizadin sanoin: ”BOOM, nää on ihan älyttömän hyviä hodareita.”

maukkaat hodarit

Hodarifillarin premium-hodarit maistuvat kaikille vauvasta vaariin. Listalta löytyy teemahodarit maailmalta, kuten New York, Boston ja Helsinki. Kasvis ja gluteeniton on myös valikoimassa.

ohjelmanumero

Kokkimme tulee tilaisuuteen tyylikkään hodarikojun kanssa. Se on mieleenjäävä ohjelmanumero, mikä rikkoo jään ja tuo ihmiset yhteen. Se todistetusti toimii kuin taika kaikenlaisissa tilaisuuksissa.

Kaikkiin tilaisuuksiin

Olipa kyseessä sitten iso tai pieni tapahtuma, juhlat tai yrityksen edustustilaisuus, hoidamme tarjoilut näyttävästi. Premium-hodarit lisukkeineen on helppo syödä käsin vieraiden kanssa seurustellessa. 

YSTÄVÄLLINEN palvelu

Hodariartistimme palvelevat sinua ja vieraitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoite on, että päivä on parempi, kun on käynyt hodarikojullamme.

Tilaaminen on helppoa

Palvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella, eli pääset helpolla kun tilaat meidän palvelun. Olemme kehittäneet prosessin, joka tekee järjestelyistä helpot.

tyytyväiset asiakkaat

Olemme tehneet yli 1000 tilaisuutta onnistuneesi vuosien varrella. Kokemuksella voimme sanoa ja luvata, että tämä homma toimii hyvin!


⭐⭐⭐⭐⭐

”Positiivinen ja reipas palvelu (mahtavaa että laitoitte kaikki hienosti esille ja siivositte kaikki jälkenne pois), herkulliset tarjoilut joiden esillepano sopi erinomaisesti toimiston ilmeeseen, toimiva konsepti jossa itse ei tarvinnut miettiä asian etenemistä, vaan se hoidettiin meidän puolesta. Kaikin puolin tyytyväisiä Hodarifillariin, ehdottomasti pidämme mielessä myös tulevia tapahtumia varten!”

VILMA JÄPPINEN

⭐⭐⭐⭐⭐

”Palvelu oli ystävällistä ja todella joustavaa (sekä sähköpostitse, puhelimitse että livenä). Kaikki sujui odotusten mukaisesti ja hodarit olivat herkullisia. Konsepti on sellainen, että se tarjoaa yllätysmomentin vieraille. Eli jos haluaa jotain erityistä tavallisen buffetin sijaan, niin tämä on ihan ykkösvalinta. Kiitos!”

ANNI LAINE


haluatko tarjouksen?

Täytä lomake, niin olemme sinuun nopeasti yhteydessä tarjouksen kanssa!

Tai ota yhteyttä catering@hodarifillari.fi / soita 0408403438