Catering

Catering

Hodarifillarin voi tilata yritystilaisuuteen tai yksityisjuhliin tekemään premium-hodareita – myös yli 500 henkilön tilaisuudet!
Catering-palvelumme toimii Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Raasepori, Turku, Tampere -akselilla. Suuret tilaisuudet kaikkialla Suomessa.

🎂 Syntymäpäiville

👔 Yritystilaisuuksiin

🏡 Taloyhtiön juhliin

🎉 Tupaantulijaisiin

🙌 Messuosastolle

🎫 Promootioihin

🎅 Pikkujouluihin

🎊 Tapahtumiin

🌭 toimistolle

🌞 Kesäjuhliin

🏠 Avajaisiin

👶 Ristiäisiin


MIKSI HODARIFILLARI?

Arman Alizadin sanoin: ”BOOM, nää on ihan älyttömän hyviä hodareita.”

Premium hodarit

Hodarifillarin hodarit maistuvat kaikkille vauvasta vaariin. Voit valita makuja maailmalta – listalta löytyy muun muuassa New York, Boston ja Helsinki -hodarit. Kasvis ja gluteeniton premium-hodari on valikoimassa.

ohjelmanumero

Hodariartistimme tulee tilaisuuteen tyylikkään hodarikojun kanssa. Ohjelmanumero, mikä rikkoo jään ja tuo ihmiset yhteen juhlissa kuin juhlissa. Se todistetusti toimii kuin taika kaikenlaisissa tilaisuuksissa.

Kaikkiin tilaisuuksiin

Olipa kyseessä sitten iso tai pieni tapahtuma, juhlat tai yrityksen edustustilaisuus, hoidamme tarjoilut näyttävästi. Premium-hodari ja lisukkeet on helppo syödä käsin vieraiden kanssa seurustellessa. 

YSTÄVÄLLINEN palvelu

Hodariartistimme ovat persoonia, jotka palvelevat sinua ja vieraitasi parhaalla mahdollisella tavalla, se on meillä etusijalla. Tavoitteemme on, että jokaisen ihmisen päivä on parempi, kun on käynyt hodarikojullamme.

Tilaaminen on helppoa

Palvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella. Sinä päästä helpolla, kun tilaat meidän palvelun. Ensimmäisestä yhteydenotosta toteutukseen olemme kehittäneet prosessin, joka tekee järjestelyistä helpot ja suoraviivaiset.

TYYLIKÄS HODARIKOJU

Tulemme tilaisuuteen itse suunnitellun hodarikojun kanssa. Hodarikojumme on suunniteltu niin, että sen voi sijoittaa sisään tai ulos. Se mahtuu ovista ja suurimpaan osaan hisseistä (120x63cm). haluatko tarjouksen?

Täytä lomake, niin olemme sinuun aina nopeasti yhteydessä tarjouksen kanssa!

Nimesi

Puhelinnumerosi

Sähköpostiosoitteesi

Henkilömäärä

Päivämäärä

Kellonaika ja paikka

Kerro tarkemmin tilaisuudestanne