Content

CATERING Kokemuksia

Hodarifillarilla on jo yli 1000 tyytyväistä asiakasta! Lue tästä heidän kokemuksistaan👇🏼😊

”Hodarifillari ja Andreas meidän pihabileissä – niin mageeta! Bileisännät saivat rennosti nauttia ja pitää vieraille seuraa.”

SIRPA KUVAJA

”Hodarifillari oli meidän 40-v juhlissa tarjoilemassa premium-hodareita. Oli todella hyvää ja vierailta tuli pelkkää ylistystä. Tulee varmasti lisää keikkaa.”

jarkko toivanen
”Palvelu oli parasta mitä on hetkeen saanut sekä tarjouksen tekovaiheessa ja itse tilaisuudessa. joustavuudesta ja asiakkaan tarpeet huomioonottamisesta iso plussa”
krista keltanen

”Positiivinen ja reipas palvelu (mahtavaa että laitoitte kaikki hienosti esille ja siivositte kaikki jälkenne pois), herkulliset tarjoilut joiden esillepano sopi erinomaisesti toimiston ilmeeseen, toimiva konsepti jossa itse ei tarvinnut miettiä asian etenemistä, vaan se hoidettiin meidän puolesta. Kaikin puolin tyytyväisiä Hodarifillariin, ehdottomasti pidämme mielessä myös tulevia tapahtumia varten!”

vilma jäppinen

”Hodarifillari tänään Kuopiossa. Ihan parasta palvelua ja tavataan uudestaan.”

Sami romakkaniemi

”Huikeaa settiä RE/MAX Nosteen avajaisissa Lahdessa! Käytetään teitä todellakin jatkossa, bilekansa kehui ja me järjestäjät kehrättiin! Vahva suositus!”

Nanne kaarre

”Palvelu oli ystävällistä ja todella joustavaa (sekä sähköpostitse, puhelimitse että livenä). Kaikki sujui odotusten mukaisesti ja hodarit olivat herkullisia. Konsepti on sellainen, että se tarjoaa yllätysmomentin vieraille. Eli jos haluaa jotain erityistä tavallisen buffetin sijaan, niin tämä on ihan ykkösvalinta. Kiitos!”

Anni Laine

”Kiitokset Teille kun olitte mukana uuden toimitilamme avajaisissa! Hienosti hoitui 150 henkilön ruokkiminen. Parhaat hodarit mitä olen koskaan maistanut. 5/5”

PAULI kaarre

”Hodarifillari ei pettänyt meidänkään juhlissa, kaikki tykkäs 6/5”

Henri Hellman

”Ihan parasta iltapala/pikkunälkään juhlissa. Upeaa saada samaa kuin muutkin, gluteenittomana! Jo myyntikärrynne on upea kohokohta!”

Hanna-Leena Määttä

”Hodarifillari huolehti häidemme ilta-/yöpalatarjoilusta 9/2017. Erinomainen asiakaspalvelu, erinoimainen ruoka.”

Markus Friman

”Jos haluaa vähän erilainen näkökulma tarjoiluun niin suosittelen ehdottomasti. Homma toimi hyvin ja hodarit ovat aivan mahtavia!”

Stefan Saxberg
”Huippu tyypit, mahtava asiakaspalvelu ja hyvät eväät. Suosittelen lämpimästi!”
Saija Friman
”Onnistuneet tarjoilut synttäreillä, kaikki tykkäsi! Kärryn mukana lähti vahingossa meidän oma jatkojohto, joka tänään oli palautunut kuoharipullon kera 😄 Erinomaista asiakkaan huomioimista!!”
Pirjo räihä

”Parhaat hodarit, mitä olen syönyt! Loistava juttu kaikenkaikkiaan!”

Sanna Kilpinen

”KIITOS! Pelkkiä kehuja teistä olen saanut viime perjantain vierailtani, sekä hodareista että hommanne fiiliksestä. Suosittelen lämpimästi kenelle vaan.”

Tiina Laikko

Content