Tarinamme

Tarinamme

alkoi 2014

Pop up ja start up -kulttuuri on rantautunut Suomeen pysyvästi, 2010-luku on nuorten yrittäjien aikaa. Yksi näistä uuden tuulen puhalluksista on Ravintolapäivä, jota on vietetty Suomessa toukokuusta 2011 lähtien. Ravintolapäivä on mullistanut suomalaista ruokakulttuuria, tuonut ihmisiä yhteen ja inspiroinut monia – myös meitä.

Hodarifillari sai alkunsa ideasta osallistua Ravintolapäivään. Halusimme luoda omaleimaisen pop up -ravintolan, joka todella olisi rakastamaamme katuruokakulttuuria ylistävä. Päätimme rakentaa hodarikojun polkupyörän päälle. Meille oli tärkeää tuottaa kunnollisia premium-hodareita, joita valmistettaisiin parhaimmista raaka-aineista mitä monipuolisimmilla resepteillä.

Kysyntä oli niin valtava, että jonoa kojullemme oli parhaimmillaan 27:n ihmisen verran. Ihmiset rakastuivat hodareihimme. Positiivisen palautteen määrä sai meidät makustelemaan menestystämme ja kääntämään katseemme kohti tulevaa. Miksi rajoittaisimme Hodarifillarin toiminnan vain yhteen päivään?

Suosiosta inspiroituneena aloitimme Hodarifillarin catering-liiketoiminnan. Tavoitteemme on tarjota ihmisille aidompaa ja terveellisempää pikaruokaa. Työllistämme viisitoista asiakaspalvelun ammattilaista ja palvelemme satoja asiakkaita vuosittain.

Alkuperäinen Hodarifillari on jo museoitu ja käytämme uusia näppärästi liikuteltavia itse suunniteltuja hodarikojuja. Niissä alkuperäisen fillarin fiilistä ei ole unohdettu, mutta toiminnallisuutta on parannettu, jotta voisimme palvella sinua kaikissa tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää tai pyydä tarjous