Tarinamme

Tarinamme

alkoi 2014

Pop up ja start up -kulttuuri on rantautunut Suomeen pysyvästi, 2010-luku on nuorten yrittäjien aikaa. Yksi näistä uuden tuulen puhalluksista on Ravintolapäivä, jota on vietetty Suomessa toukokuusta 2011 lähtien. Ravintolapäivä on mullistanut suomalaista ruokakulttuuria, tuonut ihmisiä yhteen ja inspiroinut monia – myös meitä.

Hodarifillari sai alkunsa ideasta osallistua Ravintolapäivään. Halusimme luoda omaleimaisen pop up -ravintolan, joka todella olisi rakastamaamme katuruokakulttuuria ylistävä. Päätimme rakentaa hodarikojun polkupyörän päälle. Meille oli tärkeää tuottaa kunnollisia premium-hodareita, joita valmistettaisiin parhaimmista raaka-aineista mitä monipuolisimmilla resepteillä.

Kysyntä oli niin valtava, että jonoa kojullemme oli parhaimmillaan 27:n ihmisen verran. Ihmiset rakastuivat hodareihimme. Positiivisen palautteen määrä sai meidät makustelemaan menestystämme ja kääntämään katseemme kohti tulevaa. Miksi rajoittaisimme Hodarifillarin toiminnan vain yhteen päivään?

Suosiosta inspiroituneena aloitimme Hodarifillarin catering-liiketoiminnan. Tavoitteemme on tarjota ihmisille aidompaa ja terveellisempää pikaruokaa.