5 syytä tilata Hodarifillari


maistuu kaikille vauvasta vaariin

⭐⭐⭐⭐⭐ ”BOOM, nää on aivan älyttömän hyviä hodareita” – Arman Alizad
⭐⭐⭐⭐⭐ “Parhaat hodarit, mitä olen syönyt! Loistava juttu kaikenkaikkiaan!” – Sanna Kilpinen

Veijo Votkinin napsahtavat nakit, tuoreet Kanniston Leipomon sämpylät sekä monipuoliset täytteet aina itse tehdystä chilimajoneesista kevätsipuliin takaavat maukkaan ja mieleenpainuvan makuelämyksen. Premium-hodarit valmistetaan vain parhaista raaka-aineista ja ne maistuvat kaikille vauvasta vaariin.

Listalta löytyy teemahodarit maailmalta, kuten New York, Boston, Helsinki ja Copenhagen. Vaihtoehdot on saatavilla myös vegaanisena ja gluteenittomana. 🌭 + 🥗 + 🍰 = 😊 Salaatit, juomat ja jälkiruoat täydentävät tarjoilukokonaisuutta. Kurkkaa koko menu tästä.

hodarikoju VIIHDYTTÄÄ ja toimii ohjelmanumerona

⭐⭐⭐⭐⭐ ”Konsepti tarjoaa yllätysmomentin vieraille. Eli jos haluaa jotain erityistä tavallisen buffetin sijaan, niin tämä on ihan ykkösvalinta” – Anni Laine

Hodarifillari tulee  tilaisuuteen tyylikkään hodarikojun kanssa, josta kokki tarjoilee vieraille premium-hodareita tilauksesta. Se toimii ohjelmanumerona, joka rikkoo jään, viihdyttää ja tuo ihmiset yhteen mieleenpainuvalla tavalla. Juhlien järjestäjänä sinä pääset helpolla, palvelu toimii avaimet käteen -periaatteella.

 

TOIMII PIENISSÄ JA ISOISSA TILAISUUKSISSA

⭐⭐⭐⭐⭐ ”Lasillinen kuohuvaa, kierros uusissa tiloissa ja herkullinen New York- tai Tijuana-hodari oli täydelinen konsepti! ” Heidi Luumi

Hodarifillari sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin! Asiakastilaisuuksiin, juhlien iltapalaksi, kesäjuhliin, messuosastolle, synttäreille, taloyhtiön pihajuhliin. Toteutamme tarjoilut niin pieniin juhliin kuin suuriin yli 1000 henkilön tapahtumiin. Tarjoilut onnistuvat sisätiloissa tai ulkona, kaikkialla Suomessa.

palvelemme yli tuhannen keikan kokemuksella

⭐⭐⭐⭐⭐ ”Teidän kanssa on helppoa sopia keikoista, hodarit todella hyviä ja teidän henkilökunta ammattitaitoista ja hyväntuulista=aina yhtä tyytyväisiä asiakkaita.” – Henrietta Åström, tapahtumanjärjestäjä

Asiakkaana sinä ja vieraasi olette meidän tärkein prioriteettimme, jota emme ota kevyesti. Olemme tehneet yli tuhat tilaisuutta ja yli 99% asiakkaistamme suosittelee palvelua. Periaatteemme on, että kaikki asiakkaan toiveet toteutetaan – kaikki on räätälöitävissä  ja lähtökohtaisesti myös meiltä onnistuu. Tarjoilemme missä ja milloin tahansa ja olemme joustavia. Lue palautteita asiakkailtamme.

Tilaaja pääsee helpolla – ”AVAIMET KÄTEEN” TOTeUTUs

⭐⭐⭐⭐⭐ ”Positiivinen ja reipas palvelu (mahtavaa että laitoitte kaikki hienosti esille ja siivositte kaikki jälkenne pois), herkulliset tarjoilut joiden esillepano sopi erinomaisesti toimiston ilmeeseen, toimiva konsepti jossa itse ei tarvinnut miettiä asian etenemistä, vaan se hoidettiin meidän puolesta. Kaikin puolin tyytyväisiä Hodarifillariin, ehdottomasti pidämme mielessä myös tulevia tapahtumia varten!”Vilma Jäppinen

Hodarifillarin tilaaminen on tehty helpoksi ja palvelu toimii avaimet käteen -periaatteella. Täytä tarjouslomake tai ole meihin yhteydessä, niin lähetämme sinulle nopeasti ehdotuksen ja annamme lisätietoja palvelustamme. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme puh. 040 840 3438.