Uusi Salaatti Esittelyssä


Uusi Salaatti Esittelyssä

Meiltä on paljon kyselty lisukkeeksi salaatteja, jonka vuoksi päätimme laittaa listan uusiksi ja panostaa niihin enemmän kuin aiemmin. Uusia makuja on tulossa ainakin neljä, tässä vaiheessa paljastamme ensimmäisen.

Haluamme viedä palveluamme siihen suuntaan, että voit tilata meiltä catering-kokonaisuuden ja pystymme ylittämään odotukset vaativaankin makuun.

Salaatit ovat Keittiömestari Filip Steniuksen käsialaa, hän on kymmenien vuosien kokemuksella tehnyt mm. presidentin 50-vuotissyntymäpäiville tarjoilut. Laatu on meillä aina etusijalla ja panostamme entistä enemmän vegaaniseen ja gluteenittomaan valikoimaan.

kvinoa-bataattisalaatti savumanteleilla

Uutuus-salaatti on aivan tajuttoman hyvä. Se sisältää mm. bataattia, kvinoaa, savumanteleita ja lehtikaalia. Se on herkullisen makunsa lisäksi gluteeniton, vegaaninen ja laktoositon. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla seuraavalla kerralla. Se täydentää tarjoilukokonaisuuden ja vie sen ihan uudelle tasolle.

KÄTEVÄSTI KAIKKIIN TILAISUUKSIIN

Salaatti tarjoillaan tyylikkäistä pienistä biohajoavista rasioista ja ne syödään puukuitu-haarukoilla, joka on todella kätevää, rentoa ja street food catering -henkistä. Biohajoavat kertakäyttöastiat mahdollistaa sen, että catering on helppo järjestää ulkona, sisällä, puistossa, kattoterassilla – ihan missä ja millon vaan.

Huippusuosittu HODARIFILLARI

Konsepti on simppeli: tulemme paikalle tyylikkään hodarinkojun kanssa, josta kokkimme valmistaa premium-hodareita valmistetaan tilauksesta. Mukana erilaisia premium-hodari vaihtoehtoja, herkullisia makuja maailmalta. Kurkkaa menu tästä.

Teemme catering tilaisuuksia aina pienistä ristiäisistä suuriin yli 500 henkilön yritystilaisuuksiin. Meiltä voit tilata iltapalaa ja yöruokaa häihin, tarjoilut syntymäpäiville, tarjoilu messuosastolle tai yritystilaisuuteen.

Catering palvelumme toimii Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Tampere-Turku akselilla. Suuret tilaisuudet kaikkialla Suomessa ja miksi ei ulkomaillakin. Olemme lähettäneet tarjouksen asiakkaan tilaisuuteen jopa Saksaan.

Will-do asenne on meille tärkeää ja laitamme asiat järjestymään!

Pyydä tarjous omaan tilaisuuteen tai lue lisää: www.hodarifillari.fi/catering

Tai ota yhteyttä suoraan catering@hodarifillari.fi tai soita 040 840 3438

HALUAISITKO tarjouksen?

Täytä lomake, niin olemme sinuun nopeasti yhteydessä tarjouksen kanssa!

Tai ota yhteyttä catering@hodarifillari.fi / soita 0408403438

+ Kirjoita ensimmäinen kommentti

Kirjoita